Om oss

ABA – När service och kvalité är målet

ABA står för hög kvalité och arbeten av högsta klass. Vi erbjuder nordens bredaste samling av grafiska produkter och tjänster. Med egen distribution finns vi alltid tillgängliga nära dig. ABA ingår även i Intercopy, en rikstäckande kedja av grafiska företag.

ABAs projektledare

Alla våra projektledare finns inhouse, jobbar nära produktion och finns ständigt tillgängliga för dig när du behöver rådgivning, lämna snabba offerter, frågor om produktionstider och ge dagsaktuell status gällande expressleveranser.
Deras gemensamma telefonnummer är 08-441 95 10
josefina2

Josefina Lundgren

Projektledare
Josefina är utrustad med en fingertoppskänsla för service och kvalitet och bemöter dig alltid med ett leende och vägleder dig rätt genom den grafiska sfären.
08-441 95 15
minna

Minna Hedlund

Projektledare
ABAs energiknippe Minna återkopplar snabbt med offert eller bekräftar en order när det är bråttom och guidar er professionellt genom de produktionsval och materialval ni står inför.
08-441 95 14
ida2

Ida Bimér

Projektledare
Vårt senaste tillskott Ida hjälper er att hitta de bästa printlösningarna. Med nyfikenhet och kreativitet tar hon sig an era förfrågningar och ser till att leverera det bästa.
08-441 95 17
fredric-dage-aba

Fredric Dage

Affärsutveckling storformat
ABAs kreativa stjärna. Hjälper dig till rätta om du känner dig vilsen, lyssnar på dig som kund och tar fram de bästa tänkbara förslagen inom de större produktionerna.
08-441 95 18
maria

Maria Nordenhagen

Projektledare & Kunddisk
Har jobbat i många år på ABA och i stort sett på alla avdelningar vilket gör att hon kan företaget utan och innan. Du hittar henne bakom vår kunddisk redo att hjälpa dig med allt du kan tänkas behöva.
08-441 95 51
eduardo-aba

Eduardo Álvarez

Kunddisk
Honom hittar du alltid bakom vår kunddisk. Han kan hjälpa dig med bland annat offertförfrågningar och snabbare jobb. En person som löser dina problem med enkelhet.
08-441 95 88
borje-aba

Börje Hagström

Kunddisk / Ritningsexpert
En glädjespridare som har varit ansiktet utåt på vår söder-filial i många år. Det Börje inte kan svara på inom ritningsområdet är inte värt att veta.
08-441 95 38

ABAs Account managers

Vill du boka ett kundbesök, bli visad runt i våra öppna produktionslokaler, använda oss som helhetsleverantör eller få veta mer om oss och våra helhetslösningar och tjänster så är du mer än välkommen att kontakta oss.
ronny-aba

Ronny Valdevi

Account manager
Ronny har en lång erfarenhet i den grafiska branschen och framförallt en gedigen bakgrund inom retail. Behöver du rådgivning kring stora kampanjlösningar eller skyltning i butik- kontakta Ronny!
08-441 95 12
patrik

Patrik Wiberg

Account manager
Patrik har stenkoll på smarta trycklösningar, pappersval, design och kuvert. Hör av dig till Patrik när du behöver rådgivning inför nästa utskick eller idéer kring snygga trycksaker överlag.
08-441 95 13
robine

Robine Hedlund

Account manager & Head of Sales

Vägleder er genom vårt grafiska center som är fyllt av olika tjänster och produkter. Ger er rådgivning kring helhetslösningar som exempelvis Crossmediakampanjer och andra större produktioner.

08-441 95 16

Övriga funktioner

ann-charlotte-aba

AnnCharlotte Pettersson

Ekonomi
08-441 95 07
malin

Malin Ekman

Marknad
08-441 95 84
saknas

Marie Olsson

Produktionschef
08-441 95 49
curre

Curt Vinterstö

Verkställande direktör
08-441 95 00

Bli kontaktad av oss

Skriv in ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig idag!

Kontakta oss för en offertförfrågan redan idag!

Start typing and press Enter to search