Om oss

ABA – När service och kvalité är målet

ABA står för hög kvalité och arbeten av högsta klass. Vi erbjuder nordens bredaste samling av grafiska produkter och tjänster.
Med egen distribution finns vi alltid tillgängliga nära dig.
ABA ingår även i Intercopy, en rikstäckande kedja av grafiska företag.

ABAs projektledare

Alla våra projektledare finns inhouse, jobbar nära produktion och finns ständigt tillgängliga för dig när du behöver rådgivning, lämna snabba offerter, frågor om produktionstider och ge dagsaktuell status gällande expressleveranser.
Deras gemensamma telefonnummer är 08-441 95 10
amanda_birkestad

Amanda Birkestad

Projektledare
ABAs riktiga energiknippe som dessutom är utrustad med en enorm känsla för service och kvalitet. Bemöter dig alltid med ett leende och vägleder dig rätt genom den grafiska sfären.
08-441 95 15
minna1

Minna Hedlund

Projektledare
ABAs senaste drivkraft. Ung, pigg & alert! Kan snabbt återkoppla med offert eller bekräfta en order när det verkligen är bråttom.
08-441 95 14
fredric_dage1

Fredric Dage

Projektledare
ABAs kreativa stjärna. Hjälper dig till rätta om du känner dig vilsen, lyssnar på dig som kund och tar fram de bästa tänkbara förslagen.
08-441 95 18
maria_nordenhagen

Maria Nordenhagen

Projektledare & Kunddisk
Har jobbat i många år på ABA och i stort sett på alla avdelningar vilket gör att hon kan företaget utan och innan. Du hittar henne bakom vår kunddisk redo att hjälpa dig med allt du kan tänkas behöva.
08-441 95 13
eduardo_alvarez

Eduardo Álvarez

Kunddisk
Honom hittar du alltid bakom vår kunddisk. Han kan hjälpa dig med bland annat offertförfrågningar och snabbare jobb. En person som löser dina problem med enkelhet.
08-441 95 12
brje2

Börje Hagström

Kunddisk
En glädjespridare som har varit ansiktet utåt på vår söder-filial i många år. Har nu flyttat till oss på Wenner-Gren och hjälper kunderna här gladeligen.
08-441 95 16

ABAs Account managers

Vill du boka ett kundbesök, bli visad runt i våra öppna produktionslokaler, använda oss som helhetsleverantör eller få veta mer om oss och våra helhetslösningar och tjänster så är du mer än välkommen att kontakta oss.
no-pic

Ronny Valdevi

Account manager
Ronny startar sin anställning på ABA i augusti 2017. Han har en lång erfarenhet i den grafiska branschen och framförallt en gedigen bakgrund inom retail. Behöver du rådgivning kring stora kampanjlösningar eller skyltning i butik- kontakta Ronny!
08-441 95 13
patrik_tikka1

Patrik Tikka

Account manager
ABAs produktionsspecialist inom storformat som arbetat inom reklamproduktionsbranschen sedan 1986 och kan hjälpa er med både proaktiva och kreativa produktionslösningar.
08-441 95 12
robine_hedlund2

Robine Hedlund

Account manager & Head of Sales

Vägleder er genom vårt grafiska center som är fyllt av olika tjänster och produkter. Ger er rådgivning kring helhetslösningar som exempelvis Crossmediakampanjer och andra större produktioner.

08-441 95 16
anncharlotte_petterson

AnnCharlotte Pettersson

Ekonomi
08-441 95 07
no-pic

Malin Ekman

Marknad
08-441 95 84
curt_granberg

Curt Vinterstö

Verkställande direktör
08-441 95 00

Bli kontaktad av oss

Skriv in ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig idag!

Kontakta oss för en offertförfrågan redan idag!

Start typing and press Enter to search