KONTAKT

Det är vi som hjälper dig!

Här får du svar direkt!

Hör av dig till oss om du vill bolla en idé eller kanske vidareutveckla en produkt vi tidigare producerat. Vi älskar att utmanas och skapa innovativa lösningar – självklart utifrån era önskemål och behov.

Josefina Lundgren

Projektledare
Josefina är utrustad med en fingertoppskänsla för service och kvalitet och bemöter dig alltid med ett leende och vägleder dig rätt genom den grafiska sfären.

Minna Hedlund

Projektledare
ABAs energiknippe Minna är ofta den som återkopplar till er vid offertförfrågningar eller orderbekräftelser och guidar er genom de produktionsval och materialval ni står inför.

Ida Bimer

Projektledare
Vårt senaste tillskott Ida hjälper er att hitta de bästa printlösningarna. Med nyfikenhet och kreativitet tar hon sig an era förfrågningar och ser till att leverera det bästa.

Maria Nordenhagen

Projektledare & Kunddisk
Har jobbat i många år på ABA och i stort sett på alla avdelningar vilket gör att hon kan företaget utan och innan. Du hittar henne vid kunddisken redo att hjälpa dig med allt du kan tänkas behöva.

Eduardo Álvarez

Kunddisk
Eduardo hittar du vid kunddisken. Han hjälper dig med bland annat offertförfrågningar och snabbare jobb. En person som löser dina problem snabbt och smidigt.

Börje Hagström

Kunddisk / Ritningsexpert
En glädjespridare som har varit ansiktet utåt på vår söder-filial i många år. Det Börje inte kan svara på inom ritningsområdet är inte värt att veta.

Fredric Dage

Affärsutveckling storformat
Vår kreativa stjärna. Hjälper dig till rätta om du känner dig vilsen, lyssnar på dig som kund och tar fram de bästa tänkbara förslagen inom de större produktionerna.

Patrik Wiberg

Account manager
Patrik har stenkoll på smarta trycklösningar, pappersval, design och kuvert. Hör av dig till Patrik när du behöver rådgivning inför nästa utskick eller idéer kring snygga trycksaker överlag.

Ronny Valdevi

Account manager
Ronny har en lång erfarenhet i den grafiska branschen och framförallt en gedigen bakgrund inom retail. Behöver du rådgivning kring stora kampanjlösningar eller skyltning i butik- kontakta Ronny!

Robine Hedlund

Account manager
& Head of Sales
Vägleder er genom vårt grafiska center som är fyllt av olika tjänster och produkter. Ger er rådgivning kring helhetslösningar som exempelvis Crossmedia-kampanjer och andra större produktioner.

Malin Ekman

Marknad

Peter Almgren

IT

AnnCharlotte Pettersson

Ekonomi

Marie Olsson

Produktion

Curt Vinterstö

VD

Kontakt

Wenner-Gren Center
Sveavägen 166
Telefon växel: 08-441 95 00
E-post: hej@aba.nu

Postadress:

ABA AB
Sveavägen 166
113 46 Stockholm

Öppet:

Måndag-fredag: 8-17
Vardag före röd dag stänger vi 15.00
Röda dagar stängt
Midsommarafton/Julafton/Nyårsafton stängt

Skriv till oss

Företag eller privatperson?

Genom att använda detta formulär accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till kund/besökare.