Services

Kopiering

Kopiering & printning

 

Vi älskar kopior

1965 var vi en av första, nu är vi en av de främsta som erbjuder kopiering och printning av dokument i alla dess former, men även ritningar förstås. Önskas kopior eller tryck i färg eller svartvitt, förminskat eller förstorat? Vi hjälper gärna till med skalberäkningar – dessutom kan vi även erbjuda hålförstärkning, vikning, montering på kapaplatta samt inplastning. Vi vet precis vad som behövs för att resultatet ska bli riktigt, riktigt bra. Upplev skillnaden när ett dedikerat proffs tar hand om er kopiering och printning!

Och vill ni få hjälp med att skicka era kopior i ett större utskick, som ju i regel kan vara både energi- och tidskrävande, erbjuder vi tids- och kostnadseffektiva lösningar även för detta.
Har ni några frågor eller vill beställa en offert är ni alltid välkomna att kontakta oss.

 

Kopior och print från ABA

  • Över 50 års erfarenhet av grafisk produktion
  • Helhetslösningar
  • ABA tar hänsyn till miljön i alla led

 

Grafiska material på schyssta villkor

Vi arbetar kontinuerligt för att skydda miljön och förebygga föroreningar genom att ha minsta möjliga miljöpåverkan. ABA använder sig till exempel uteslutande av ett grönt elavtal med certifierad vattenproducerad el. Och när vi ska leverera dina produkter i Stockholmsområdet gör vi det genom cykelbud i första hand. ABA är certifierat enligt 9000 och 1401. Läs gärna mer om vårt miljöarbete här.